Inschrijfformulier nieuwe leerlingen

Als u geïnteresseerd bent in onze school en u wilt uw kind bij ons komen inschrijven kan dat middels het  inschrijfformulier. Deze kunt op school ophalen bij directie en/of administratie of door te klikken op onderstaande link.
Uiteraard kunt u ook eerst een afspraak maken met ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met  rondleiding. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar school of het contactformulier op deze website in te vullen.

Inschrijfformulier


Verlofaanvragen

Wilt u voor uw kind(-eren) verlof aanvragen dan moet u dit officieel aanvragen bij de directeur van de school in verband met de leerplicht. De aanvraag kunt u doen middels een verlofformulier. Deze kunt u op school ophalen bij directie en/of administratie. 

Er zijn twee verlofformulieren beschikbaar. 
  1. Regulier verlof. Voor verlof waar u als ouder binnen de leerplicht recht op hebt (bijv. voldoen aan wettelijke verplichting, verhuizing, gezinsuitbreiding, jubileum, huwelijk/ ziekte/ overlijden van familieleden of religieuze feestdag)
  2. Bijzonder verlof. Voor verlof dat buiten de regulieren verlofregeling van de leerplicht valt. Deze moet worden beoordeeld door de directie van de school.
Als u op onderstaande link(s) klikt kunt u het desbetreffende verlofformulier downloaden.
Formulier regulier verlof
Formulier bijzonder verlof